Forretter

Hovedretter

Dessert

SOMMERSALAT

135,-

Parmaskinke, egg, asparges, melon, cherrytomat og vinaigrette

BIFF TARTAR

125,-

Margpiper, kapers, betegele, ramsløk, majones og microurter

BLÅSKJELL

125,-

Dampet med kokosmelk, chili, ingefær og lime

ØSTERS

36,-

Per person

ROAST BOARD

295,-

Grillet ribbe, flat iron og slider med grønnsaker og husets BBQ saus

T-BONE STEAK

350,-

Søtpotetfries, urtemajones, salat og grillet sitron

KVEITEFILET

285,-

Salsaverde, saffron rissoni og sommergrønnsaker

INDREFILET AV OKSE

315,-

Grillede grønnsaker, hasselbackpoteter og portvinsaus

HELGRILLET FJELLØRRET

295,-

Bønnesalat, lodderogn og rømmedressing

ROAST BURGER & FRIES

189,-

Burger av 100% storfekjøtt med grillet brioche, dressing og modnet cheddar

SCANDIC CÆSARSALAT

99,-

Hjertesalat, urtekrutonger og høvlet parmesan. Tilvalg: Kylling 69,- reker 39,- bacon 29,-

SAMOSA

225,-

Kikerter, grønnsaker, salat og søtpotetfries

MILLE-FEUILLE

115,-

Med mascarponekrem, marinerte jordbær og markjordbærsorbet

PIN UP

115,-

Sjokoladeis, hasselnøtt crumble og italiensk marengs

OSTETALLERKEN FRA KJÆRRINGØY

145,-

Honning gelatin, karameliserte nøtter og surdeig melba

FERSKMARINERT FRUKT

115,-

Sorbet